Thuis Nieuws

Wanneer verkiezend wenkbrauwen hoe te om de de wenkbrauwvorm en te kiezen kleur die u het best aanpast?

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wanneer verkiezend wenkbrauwen hoe te om de de wenkbrauwvorm en te kiezen kleur die u het best aanpast?
Laatste bedrijfsnieuws over Wanneer verkiezend wenkbrauwen hoe te om de de wenkbrauwvorm en te kiezen kleur die u het best aanpast?

Het wenkbrauwontwerp zou zijn eigen gezicht, gezichtseigenschappen, oogvorm, haarkleur, huidkleur, beroep, tijd, temperament, persoonlijkheid en andere factoren moeten overwegen om de wenkbrauwvorm te bepalen die zijn eigen persoonlijkheid aanpast.

01 standaardwenkbrauwvorm

De wenkbrauwen hebben relatieve esthetische normen maar moeten organisch met manier, leeftijd, en gezicht worden gecombineerd. Het wenkbrauwontwerp omvat:

Een radiant: De boogkromme van de wenkbrauw is fundamenteel parallel met de kromming van de hogere rand van het oog wanneer het oog vlak is. Soms kan de afstand tussen de wenkbrauw en het buitenoog lichtjes breder zijn.

B Brow: Direct gevestigd boven middelmalleolus, is de afstand tussen twee brows gelijk aan de afstand tussen middelmalleolus twee, die aan de lengte van één oogbarst gelijk is, die lichtjes breder kan zijn.

C Meifeng: Het hoogste punt van de wenkbrauw, dat bij de verbinding van het midden en buitenderde van brow aan de volledige lengte van de wenkbrauw wordt gevestigd.

D Brow: Het wordt gevormd door de natuurlijke kromming van de wenkbrauwen van de buitenkant aan lager, en het eind van brow zou moeten op de uitbreidingslijn zijn die de neus en de buitenkant van dezelfde kant verbinden.

02 selecteer wenkbrauwvorm volgens gezichtsvorm

Het verband tussen de gezichtsvorm en de wenkbrauwvorm die voor verwijzing kunnen worden gebruikt is:

Een elliptisch gezicht: geschikt voor een lichtjes vlakke natuurlijk zachte boogvorm, lichtjes gebogen,

B om gezicht: brow is lichtjes hoger, zijn de wenkbrauwen lichtjes dichter, en de gebogen wenkbrauwen worden lichtjes gehengeld of lichtjes gehengeld.

C lang gezicht: de rechte wenkbrauwen, wenkbrauwen zouden moeten worden opgeheven en geen hoeken hebben, zodat het gezicht vollediger lijkt.

D vierkant gezicht: zouden de lichtjes hangende wenkbrauwen, lang moeten zijn en prominent, kan het gebruik van een cirkelboogwenkbrauwen het gezicht en de hoeken verlichten.

E positief driehoeksgezicht: de wenkbrauwen zouden horizontaal en lichtjes langer moeten zijn

F keerde driehoeksgezicht om: verkies een gebogen wenkbrauw om het gezicht volledig te maken kijken

de selectie van de 03 wenkbrauwkleur

De kleur van stinger van de wenkbrauw zou volgens de leeftijd van de de huidkleur van de persoon moeten worden geselecteerd. De kleur van de wenkbrauwen is lichter dan de kleur van het haar en de kleur van de eyeliner. Naast de kleuringsfactoren, is de kleurentoon van de wenkbrauwen ook verwant met de dichtheid en de diepte van de tatoegering.

A is wit in kleur, geelachtig in haar, en licht in wenkbrauwen. U kunt een zwarte kleur met een bruine kleur kiezen.

B is zwart in kleur, zwart in haar, en de wenkbrauwen zijn dikker. Kies donkere koffie en zwarte.

C de jongeren bent volledig van de jeugd, vitaliteit, glanzende huid, maakt en helder haar, lichtjes dikkere wenkbrauwen, glad en kiest donker bruin pigment.

D mensen de op middelbare leeftijd zijn kalm, zijn de huid en het haar lichtjes minder glanzend, en de wenkbrauwen zijn licht, en het op koffie-gebaseerde pigment kan worden geselecteerd.

E de huid van de bejaarden is slap, is het haar wit en heeft glans niet, zou de wenkbrauwkleur licht moeten zijn, en het grijze pigment kan worden geselecteerd.

Bartijd : 2019-01-21 15:16:22 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Kingtin Lee

Tel.: +8613570139789

Fax: 86-020-31213309

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)