Thuis

Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Wij zijn Co. van de Tatoegeringsschoonheidsmiddelen van Guangzhou FMall, Ltd.s in druk wordt gevestigd die
  en mooie internationale metropool - Guangzhou.
  Wij zijn professionele fabrikant van Permanente make-upproducten en handelaar gespecialiseerd in zich het onderzoek, het ontwikkelen, de productie, het verkopen en merkbouw en wij hebben ook ontwikkeling en productie van tatoegering en permanente make-up,

  Onze Produts; onze hoofd de zorgmachine van de productenhuid en permanente make-upwenkbrauw, eyeliner, lippen tatoegeringsmachines microblading, origineel make-uppigment, PMU-paneelmachines, de digitale pennen van PMU, microblading handpen, cartirdge naalden, nano naalden die, dermanaalden, micro- bladen, opleidingshuid, room, nazorgroom, reparatieroom voor wenkbrauw, lippen microblading en andere tatoegeringstoebehoren gevoelloos maken.
  Onze opdracht bij Fmall-Tatoegering moet voor onze cliënten geven door het beste van onze diensten zeer constant aan te bieden, de hoogste kwaliteit van de diensten voor onze cliënten aan prijzen verstrekken zij zich kunnen veroorloven.
  Wij begrijpen dat onze cliënten recentste producten in permenent make-upwereld zoeken zodat werken wij tweemaal onze producten per jaar bij om de behoeften van onze cliënt tevreden te stellen.

   

  Onze merken het pigmentproducten van „Fmall, ACC“ en permanente make-up zijn over de hele wereld uitgevoerd, waarderen Elk van onze cliënten hoogst onze producten, dank voor hen om veel markten voor onze producten te ontwikkelen.

  Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd fabriek productielijn 0

   

   

   

  Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd fabriek productielijn 1

  Ons Team wijdde voor het geven van u de beste klantenserviceervaring en de beste hulpmiddelen om uw kosmetische kunst tot stand te brengen geen kwestie waar u leeft!
  Wij kunnen u het geldige Verschepen aanbieden en de Uitdrukkelijke Tarieven hangt van uw bevolen hoeveelheid af en bestemming, kunnen wij aan u bereiken waar ooit u bent.
  Wij keuren OEM, ODM de dienst goed.
  Om het even welk onderzoek zal binnen 24 uren worden geantwoord.
  om het even welke Vragen of Adviezen over Microblading en Permanente Make-up zijn meestal welkom.

   

 • OEM / ODM


  Onze fabriek is één van grootste en meest gevorderde ondernemingen die Permanente die make-upmethodes veroorzaken van het onderzoekpersoneel worden geïntroduceerd van onze fabriek, kan het bedrijf niet alleen hoogte verstrekken - kwaliteitsproducten die klanten kunnen zeker tevreden maken maar ook op meer nieuwe producten volgens de behoefte van klanten kunnen komen. Alle producten zijn gewaarborgd om van hoogte te zijn - kwaliteit omdat zij van hoogte worden gemaakt - kwaliteit van productieplan. Gebruikend perfecte en wetenschappelijke kwaliteitsbenaderingen en geavanceerd kwaliteitscontrolemateriaal, heeft ons bedrijf ISO-kwaliteitsbeheersysteem.

  Onze Kwaliteit is eerste prioriteit! Wij hebben inspecteur om de orde van bij het begin aan het eind op te volgen. Wij inspecteren één voor één ons product vóór verpakking en verschepend om de producten ervoor te zorgen zijn tot wat u en in goede staat opdracht geeft. Wij hebben kwaliteitsbewakingspersoneelsleden ervaren houden veroorzakend hoogte - kwaliteitsproducten, voldoen Elk van onze producten aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd.
  Onze van de het teamsteun van R&D professionele OEM & ODM dienst en gebruikt uw eigen embleem op machine, verpakking en naalden om uw merk uit te spreiden

  Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd fabriek productielijn 0

  Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd fabriek productielijn 1

  ·Onze Dienst
  ·OEM &ODM de dienst.
  ·30 Dagen MONEY-BACK Waarborg!
  ·1 jaargarantie voor al onze producten.
  ·Wij zullen doen WAT het met opmerkelijke klantenservicesteun neemt om iedereen bij te staan.
  ·Wij taxeren hoogst onze klantentevredenheid met absolute NUL risico's.
  ·Wij zorgen ervoor dat elke klant tevreden 200% is.
  ·Ons team is online in elk aspect met 24Hours/7days dag en nacht babbelt aan klanten en aanbiedt snelle steun.
  ·Beschikbare Steekproef.
  ·De Steun van de de uitvoerverwerking.
  ·Afzonderlijke cliënten de Dienst.
  ·Woon tentoonstelling bij om klant face to face te ontmoeten.
  ·Het nieuwe ontwerp en stijlinzameling bijwerken voor klant.
  ·Het geven van uiteinden voor beginners voor de Permanente Make-up van Microblading.

   

 • R & D

  Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd fabriek productielijn 0

  Gelieve te voelen vrij om ons het spoedigst te contacteren als u in om het even welk van onze producten geinteresseerd bent. Wij verheugen ons over de hele wereld op zakelijke relaties op lange termijn met cliënten.
  Welkom om ons te bezoeken.

   

Contactgegevens
Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Kingtin Lee

Tel.: +8613570139789

Fax: 86-020-31213309

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)