Thuis Over ons

Teaminfo

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Co. van de Tatoegeringsschoonheidsmiddelen van Guangzhou FMall, Ltd.s in druk wordt gevestigd die

en mooie internationale metropool - Guangzhou.

 

Onze opdracht bij Fmall-Tatoegering moet voor onze cliënten geven door het beste van onze diensten, producten en zelf zeer constant aan te bieden. Onze verantwoordelijkheid moet iedereen optillen verbeteren en opleiden wie binnengaan. Wij verheugen ons op het dienen van u!

 

Wij zijn professionele fabrikant van Permanente make-upproducten en handelaar gespecialiseerd in zich het onderzoek, het ontwikkelen, de productie, het verkopen en merkbouw en wij hebben ook ontwikkeling en productie van tatoegering en permanente make-up, met inbegrip van tatoegering en permanente make-upmachines, derma micro- needling machines, Origineel ingevoerd Permanent make-uppigment, Permanente make-up Digitale pen, Microblading-naalden, Patroonnaald, Handpen en andere Tatoegeringstoebehoren.

Onze merken het pigmentproducten van „Fmall, ACC“ en permanente make-up zijn over de hele wereld uitgevoerd, waarderen Elk van onze cliënten hoogst onze producten, dank voor hen om veel markten voor onze producten te ontwikkelen.

 

Ons Team wijdde voor het geven van u de beste klantenserviceervaring en de beste hulpmiddelen om uw kosmetische kunst tot stand te brengen geen kwestie waar u leeft!

Wij kunnen u het geldige Verschepen aanbieden en de Uitdrukkelijke Tarieven hangt van uw bevolen hoeveelheid af en bestemming, kunnen wij aan u bereiken waar ooit u bent.

Wij keuren OEM, ODM de dienst goed.

Om het even welk onderzoek zal binnen 24 uren worden geantwoord.

om het even welke Vragen of Adviezen over Microblading en Permanente Make-up zijn meestal welkom.Onze fabriek is één van grootste en meest gevorderde ondernemingen die Permanente die make-upmethodes veroorzaken van het onderzoekpersoneel worden geïntroduceerd van onze fabriek, kan het bedrijf niet alleen hoogte verstrekken - kwaliteitsproducten die klanten kunnen zeker tevreden maken maar ook op meer nieuwe producten volgens de behoefte van klanten kunnen komen. Alle producten zijn gewaarborgd om van hoogte te zijn - kwaliteit omdat zij van hoogte worden gemaakt - kwaliteit van productieplan. Gebruikend perfecte en wetenschappelijke kwaliteitsbenaderingen en geavanceerd kwaliteitscontrolemateriaal, heeft ons bedrijf ISO-kwaliteitsbeheersysteem.

Onze Kwaliteit is eerste prioriteit! Wij hebben inspecteur om de orde van bij het begin aan het eind op te volgen. Wij inspecteren één voor één ons product vóór verpakking en verschepend om de producten ervoor te zorgen zijn tot wat u en in goede staat opdracht geeft. Wij hebben kwaliteitsbewakingspersoneelsleden ervaren houden veroorzakend hoogte - kwaliteitsproducten, voldoen Elk van onze producten aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd.


Gelieve te voelen vrij om ons het spoedigst te contacteren als u in om het even welk van onze producten geinteresseerd bent. Wij verheugen ons over de hele wereld op zakelijke relaties op lange termijn met cliënten.
Welkom om ons te bezoeken.

China Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

China Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Onze fabriek is één van grootste en meest gevorderde ondernemingen die Permanente make-upmethodes veroorzaken die van het onderzoekpersoneel worden geïntroduceerd van onze fabriek, kan het bedrijf niet alleen hoogte verstrekken - kwaliteitsproducten die klanten kunnen zeker tevreden maken maar ook op meer nieuwe producten volgens de behoefte van klanten kunnen komen. Alle producten zijn gewaarborgd om van hoogte te zijn - kwaliteit omdat zij van hoogte worden gemaakt - kwaliteit van productieplan. Gebruikend perfecte en wetenschappelijke kwaliteitsbenaderingen en geavanceerd kwaliteitscontrolemateriaal, heeft ons bedrijf ISO-kwaliteitsbeheersysteem.

China Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd
Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd
Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd
Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Type Business

Export pct : < 10%